de praktijk

De praktijk

Medewerkers

De praktijk is sinds 1992 in de capabele en zorgzame handen van Mickel Douma.

Ingrid, Beppie en Margaret zijn alledrie al meer dan 12 ½ jaar verbonden aan de praktijk.

Maar... er gebeuren ook nieuwe dingen:

 

Uitbreiding

Medio 2018 zal Louise Douma, de dochter van tandarts Mickel Douma, afgestudeerd zijn als tandarts en een paar dagen per week in de praktijk komen werken.

We streven ernaar nog een derde tandarts aan te trekken, om aan de toenemende zorgvraag te kunnen voldoen. Er zal dan ook een nieuwe assistente bijkomen. Hiervoor loopt nog een vacature.

 

Onderwijspraktijk

Aangezien wij een onderwijspraktijk zijn loopt er regelmatig een 6e jaars student tandheelkunde gedurende vier maanden een afsluitende stage in onze praktijk. Wij vinden het interessant en nuttig om ervaring en onderwijs te combineren. Deze student verricht zelfstandig tandheelkundige behandelingen, uiteraard onder supervisie van de tandarts en altijd in overleg met de patiënt.

Ook hebben we regelmatig een tandartsassistente in opleiding in de praktijk.

Een nieuw logo

Na 25 jaar was het wel eens tijd voor een nieuw logo. Het oude logo was een combinatie van een hartslag en de vorm van een kies. Dit om aan te geven dat tandheelkunde ons aan het hart gaat.
Het nieuwe logo heeft ook een afbeelding van een kies met daarin een gedeeltelijke uitsparing van een hart. Dit geeft wederom onze passie voor tandheelkunde aan maar de uitstraling is wat minder zakelijk en wat vrouwelijker. Dat past goed bij het feit dat de praktijk straks versterkt wordt door Louise Douma.
Het logo is ontworpen door Monique van Helden van GRAPHX 66.

 

Het oude logo (1992):

Het nieuwe logo (2017):